Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A vállalat

A Tiens Csoport filozófiája

"A világ egészségének megőrzése, a társadalom támogatása, az üzleti fejlődés és az ország javának szolgálata”

A világ több mint 190 országának 30 milliót is meghaladó háztartása élvezheti a közismert kínai TIENS cég természetes, egészségmegőrző termékeinek előnyeit.

Az egészség megőrzését támogató termékeink széles választékát az 5000 éves múltra visszatekintő kínai egészségmegőrző kultúra ihlette.

A világ minden táján a cég több ezer alkalmazottja és Tanácsadója napról napra azon fáradozik, hogy hirdesse a pozitív, természetes és egészséges életmódot. Céljuk az egészséges életmód, a vállalkozói szellem, a jólét, az együttérzés és remény üzenetének közvetítése.

Víziója által vezérelve a Tiens Csoport számos üzleti és emberi kapcsolata stratégiai partneri kapcsolattá nőtte ki magát. Háztartások és világszerte híres cégek, mint például a Microsoft, Pfizer, IBM és China Telecom alakítottak ki sikeres üzleti szövetséget a TIENS-sel.

A TIENS Tanácsadók és alkalmazottak napról napra elkötelezetten munkálkodnak a közös vállalati célok megvalósításán; a világ egészségének megőrzésén, a társadalom támogatásán és egy világszínvonalú üzlet építésén és fejlesztésén. Elkötelezettek a Li Jinyuan alapító elnök úr által vizionált „Great health for all” stratégiai vezetői célok megvalósításában.

A Tiens Csoport egy sikeres, világméretű vállalkozás; az egészség javításának, üzleti fejlesztési lehetőségek létrehozásának és a remény terjesztésének célkitűzésével. Az erőteljes kínai gyökerekkel rendelkező TIENS gyorsan nemzetközi, nagyvilági márkává nőtte ki magát.

Tudjon meg többet a következő oldalakon a Tiens Csoport sikertörténetéről és váljon részesévé....

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.